Privacybeleid:

Datum: 10/09/2024

Uw privacy is belangrijk voor ons. Het beschermen ervan vertegenwoordigt onze voortdurende toewijding om een vertrouwensrelatie te onderhouden met al onze connecties en contacten. Dit privacybeleid beschrijft hoe we informatie over u verzamelen, gebruiken en delen wanneer u onze website gebruikt. The Hague Peace Projects is de eigenaar van de website: Nieuwevredesbeweging.nl.

Informatie die we verzamelen
We verzamelen informatie over u wanneer u deze met ons deelt, bijvoorbeeld wanneer u een formulier invult of zich aanmeldt voor een evenement. Deze informatie omvat meestal uw naam en e-mailadres, en soms andere contactgegevens, zoals een telefoonnummer. Wij maken geen gebruik van cookies.

Hoe we uw informatie gebruiken
We gebruiken de informatie die we verzamelen om met u te communiceren en soms om u op de hoogte te stellen van een evenement dat we hebben georganiseerd.

Delen van uw gegevens
Wij delen uw gegevens met niemand.

Uw keuzes
U kunt zich afmelden voor het ontvangen van berichten van ons door contact met ons op te nemen via info@nieuwevredesbeweging.org. U kunt ons ook verzoeken uw persoonlijke gegevens te verwijderen door contact met ons op te nemen via info@nieuwevredesbeweging.org.

Veiligheid
We nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of openbaarmaking. Geen enkele methode van overdracht via internet of methode van elektronische opslag is echter 100% veilig.

Wijzigingen in dit privacybeleid
We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in dit privacybeleid, zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail of door een kennisgeving op onze website te plaatsen vóór de ingangsdatum van de wijzigingen. Als u onze website of diensten blijft gebruiken na de ingangsdatum van eventuele wijzigingen, betekent dit dat u akkoord gaat met het nieuwe privacybeleid.